Logo

Cremet broccolisuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Cremet broccolisuppe

200 g broccoli

100 g porre

50 g løg

100 g kartoffel

1,25 l vand

2 stk bouillonterning

100 g friskost 4%

salt

100 g rejer eller kyllingeterninger (hvis suppen serveres som hovedret)

 

Skær broccoli, porre, løg og skrællet kartoffel i grove stykker.

Kom grønsagerne i en gryde med vand og bouillonterning.

Kog suppen til alle grønsagerne er meget møre (ca. ½ time).

Blend grønsagerne i en blender, tilsæt friskost og blend også det med i suppen.

Smag til med salt og peber.

 

Server som forret, som den er, eller som hovedret, fx med valnøddebrød og rejer eller kyllingeterninger.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,2 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.042 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Skovsvampesuppe 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gylden gazpacho-suppeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• StjernesuppeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• RåcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os