Logo

Dashi - japansk basic suppe fond

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

vand

konbu/kelp (tang) aftørret for den hvide »hinde« med en fugtig klud

1 tsk. soya

1 tsk. dashinomoto (japansk bonitopulver)

 

Konbuen lægges i koldt vand og skal trække i en time.

Sættes derefter over varmen.

Når det begynder at simre, skruer man helt ned og tilsætter soya.

Hvis suppen skal være kraftigere, kan man tilsætte mere bonito.

Kan holde sig på køl et par dage og kan sagtens bruges i andre retter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.193 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her