Logo

Grønærtesuppe 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g frosne ærter
1 l. vand
1 oksebouillonterning
2 dl fløde
3-4 dl mousserende hvidvin eller champagne
sukker
cremefraiche
rejer
persille

Ærterne koges i 10 minutter med vand og bouillonterning.
Suppen blendes og sies evt., så den er fri for skaller.
Hældes tilbage i gryden og varmes, før fløden og den mousserende hvidvin hældes i.
Suppen må ikke koge. Smages til med salt og peber.
Grønærtesuppen serveres gerne kold i en suppekop med en klat cremefraiche, rejer og persille på toppen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.746 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her