Logo

Grøn karry suppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 spsk olie
2 store løg
3 fed hvidløg
2 spsk karry
1 tsk hakket rød chili
200 gram spinat
150 gram ærter
1 persillerod
3 blade savojkål
1 porre
2 bouillonterninger (kylling eller grønt)
ca. 2 ½ liter vand
 
Svits løgene i olien til de er blanke, tilsæt hakket hvidløg, tilsæt karry
og chili - brænd af.
Snit og hak resten af ingredienserne og kom dem i gryden.
Lad simre i 30 min. Blend og server.
Du kan servere med en tsk cremefraiche og lidt persille.
 
Tips: God at fryse. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.007 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her