Logo

Grøn løgsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 løg
50 g smør
4 tykke porrer
4-6 kartofler
ca. 1 l bouillon
1 bdt purløg
1 flødeost
fløde
salt, peber, basilikum eller citronmelisse
 
Rens grønsagerne og skær løg og porrer i ringe- tag det meste af toppen med.
Skær skrællede kartofler i små stykker og vend grønsagerne rundt i smør over svag varme i 8-10 min.
Tilsæt suppe, purløg og lidt salt og peber og kog grønsagerne helt møre. Blend dem og hæld pureen tilbage i gryden. Kog op, pisk 1 skefuld flødeost i og smag til med salt og peber.
Rør resten af osten jævn med fløde til konsistens som flødeskum.
Hæld suppen op i varme skåle/tallerkener og læg en skefuld flødeost med lidt klippet basilikum i hver.
Server straks med et stykke godt kartoffelbrød

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.779 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her