Logo

Grønsagssuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

25 g smør
175 g blomkål i små buketter
175 g broccoli i små buketter
4 gulerødder i strimler (ca. 175 g)
1 l grønsagsbouillon
½ l Karoline's MornaySauce
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
Pynt:
Friske spinatblade i tynde strimler
Tilbehør:
Groft brød

Smelt smørret i en stor gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits grønsagerne heri. Hæld grøn-sagsbouillonen og MornaySaucen ved og bring suppen i kog under omrøring. Kog den ved svag varme i ca. 5 min. Smag suppen til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.704 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her