Logo

Gratineret rabarber - jordbær suppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 gram rabarber
250 gram jordbær
100 gram sukker
2 dl vand
1 vaniljestang
2 ½ dl piskefløde
2 æggeblommer, pasteuriserede
2 spsk flormelis
 
Vand og sukker koges op med en vaniljestang. Rabarberne skæres fint og
koges i 15 minutter sammen med 150 gram jordbær.
Presses derefter igennem en sigte.
Resten af jordbærrene snittes og kommes i suppen, som derefter afkøles.
Fløden piskes let med flormelis og æggeblommer.
Suppen hældes i dybe tallerkener med fløde på toppen.
Sættes under forvarmet grill og gratineres.
Suppen skal være kold og den gratinerede top varm, når desserten serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.668 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her