Logo

Grov tomatsuppe med pesto og ricottaost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

1 fint snittet løg
2 fed snittede hvidløg
6 modne tomater
1 tsk tomatpure
1 tsk sukker
5 dl grønsags- eller hønsebouillon
2 spsk pesto
2 spsk ricotta (italiensk flødeost)
olivenolie
salt og peber

Varm olivenolien i en gryde og sauter løg og hvidløg i 2 minutter. Tilsæt fintsnittede tomater, tomatpure og sukker. Rist det godt sammen og tilsæt bouillon. Lad det simre og pisk i gryden. Smag til med salt og peber. Blend suppen hurtigt og varm den igen. Server suppen rygende varm med pesto og ricottaost. Server med et godt brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.271 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her