2 kg  oksebov
1 skive røget bacon
2 løg
4 gulerødder
6 kartofler
50 g  smør
2 l. vand
1 ds  flåede tomater
1 spsk  paprika
1 tsk  kommen
2 fed hvidløg
2 grønne peberfrugter
2 dl  cremefraiche
Skær kødet fra benet og skær det i mundrette stykker. Skær baconet i tern. Pil og hak løget. Skræl gulerødder og kartofler og skær dem i små stykker.
Smelt fedtstoffet og rist bacontern heri. Brun så kødet. Lad grønagerne 
brune med. Hæld vand og tomaterne med væde i. Kom bovbenet ved og 
kom paprika, kommen, hvidløg og salt i.
Læg låg på og lad suppen koge svagt i 40 minutter, til kødet er mørt.
Rens peberfrugterne og skær dem i ringe. Kom dem i suppen de sidste 
15 minutter af kogetiden.
Fjern benet og server suppen rygende varmt med en skefuld cremefraiche i hver portion.
Giv groft brød til fx brydebrød.