Logo

Hjerting fiskesuppe med hellefisk og rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g løg
3 spsk olivenolie
1 tsk hakket timian
1 tsk hakket merian
2 laurbærblade
1 l fiskebouillon
2 dl hvidvin
8 tomater
200 g skalrejer
400 g hellefisk i tern på 2x2 cm.

Varm olien i en tykbundet gryde og svits løg og hvidløg, tilsæt laurbærblade, timian, merian, fiskebouillon og hvidvin, lad det koge igennem og sigt suppen.

Skold og flå tomaterne og skær dem i både, fjern kerner, pil rejerne og skær hellefisken i tern på 2x2 cm, kog suppen op og læg fiskestykkerne i, lad det koge i ca. 1 minut. Kom rejer og tomater i. Herefter må suppen ikke koge.

Hæld suppen i 4 dybe tallerkner og server groft brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.110 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her