Logo

Hummerbisque - Hummersuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skaller af skaldyr
fiskefond
hvidvin
cognac
paprika
cayennepeber
løg
gulerødder
porrer
fløde
hummerhaler (scampi) ved serveringen

Skallerne ristes godt af, og flamberes i cognac, tilsættes hvidvin, krydderier, urter og fonden. Det koges godt igennem.
Det jævnes, tilsmages og monteres med piskefløde.
Serveres med stykker af scampi / hummerhaler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 5.531 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her