Logo

Hummerbisque - Hummersuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skaller af skaldyr
fiskefond
hvidvin
cognac
paprika
cayennepeber
løg
gulerødder
porrer
fløde
hummerhaler (scampi) ved serveringen

Skallerne ristes godt af, og flamberes i cognac, tilsættes hvidvin, krydderier, urter og fonden. Det koges godt igennem.
Det jævnes, tilsmages og monteres med piskefløde.
Serveres med stykker af scampi / hummerhaler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 5.858 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Bør 17-årige have lov til at køre bil alene?
Effektiv reklame - klik her