Logo

Hybensuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
ca. 1 portion

# Ingredienser

400 g hyben
1 l vand
1 citron
50-100 g sukker
10 g kartoffelmel

* Tilberedning

Flæk hybenfrugterne og fjern kerner, stilk og blomst (det er lidt besværligt med optøede frugter, men det kan lade sig gøre). 
Skræl et par strimler citronskal af citronen. 
Kom frugt og citronskal i en gryde med vandet og kog hybenfrugterne helt møre. 
Fisk citronskallen op og gnid frugterne gennem en sigte. 
Smag suppen til med sukker og kog den op. 
Tag gryden af ilden og rør kartoffelmel, udrørt i lidt vand, i under piskning. 
Smag den færdige suppe til med friskpresset citronsaft. 
 Suppen kan spises med gode kammerjunkere og evt. en klat Creme Chantilly (flødeskum af 1 dl piskefløde pisket med kornene af en halv vaniljestang og en halv teske flormelis).


  
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (10 stemmer)
Siden er blevet set 3.525 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
4427-09-2010 08:54:06 Bente Strand
Hvad kan man drikke til hybesuppe? Vin? Eller....?

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her