Logo

Hybensuppe 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g tørrede eller 500 g friske hyben
1 ½ literkogt, koldt vand
2-3 spsk citronsaft
100 g sukker
2 spsk jævning

Tørrede hyben skylles godt og udblødes i vandet 1 døgn.
På friske hyben fjernes blomst, stilk og kerner. store hyben flækkes.
Frugten koges i vandet med citronskallen 20 min.
Suppen pureres eller blendes, koges op og smages til med citronsaft og sukker.
Ideal jævning udrøres i 1 dl koldt vand og tilsættes.
Suppen gives et opkog, serveres med tvebakker eller kammerjunkere og flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.760 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her