Logo

Kærnemælkssuppe 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

40 g rismel
1 1 kærnemælk
30-50 g rosiner
citronskal
60-75 g sukker
 
Rør hvedemel og kærnemælk til en jævning i gryden og tilsæt sukker.
Sæt gryden over varmen og pisk uafbrudt i mælken indtil det koger.
Efter minutter tilsættes det øvrige (vask rosinerne forud).
Koges 15 minutter, kan også jævnes med hvedemel el. Maizena.
Kan forfines ved tilsætning af pisket flødeskum el. æg.
I stedet for rosiner kan anvendes syltet frugt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.723 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her