Logo

Kartoffel Porre suppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

et læs kartofler
3-4 porrer 
hønsebouillon
stilke af frisk timian
et par laurbærblade 
lidt sort peber 
fløde
salt og peber. 
frosne ekstrafine ærter
Et stykke godt rugbrød med smør
Og en kold øl.

* Tilberedning

Hæld hønsebouillon på til det dækker. 
Tilsæt stilke af frisk timian og et par laurbærblade. 
Kværn lidt sort peber i. 
Lad koge til kartofler og porrer er møre. 
Fisk timianstilkene og laurbærbladene op og smid dem væk. 
Hæld grydens indhold, eller så meget der nu kan være uden at det sjasker, i en blender og kør til du har en jævn og glat puré. 
Hæld tilbage i gryden, hvis den vel at mærke er tom. 
Ellers i en skål indtil alt er pureret. 
Varm suppen igennem og tilsæt fløde under omrøring. 

Smag til med salt og peber. 
Drys frosne ekstrafine ærter i til sidst. De må ikke koge. 
Et stykke godt rugbrød med smør er himmelsk tilbehør. Og en kold øl.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.156 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her