Logo

Kartoffelsuppe 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g porre
25 g smør
750 g melede kartofler i mindre stykker
1 ½ l. grønsagsbouillon
4 dl mælk
1 ½ tsk groft salt
friskkværnet peber

Rens og skyl porrerne godt.
Hak lidt af de grønne toppe fint til fyld i suppen (ca. 2 dl ).
Skær resten af porrerne i mindre stykker.
Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kartofler og porrestykker i ca. 3 min.
Tilsæt bouillon og kog suppen ved svag varme og under låg i ca. 20 minutter eller til grønsagerne er møre.
Blend suppen i mindre portioner (fyld kun blenderglasset ⅓ op). Blend hver portion ved hurtigste hastighed i ca. 5 sekunder.
Hæld suppen tilbage i gryden.
Rør mælk, salt og peber i og varm suppen igennem.
Tilsæt den hakkede porretop og smag til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.623 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?







Effektiv reklame - klik her