Logo

Katostsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 porrer
2 dl katostblade og -blomster
¾ l hønsebouillon
3 dl mælk
2 æggeblommer
2 knuste hvidløgsfed
2 spsk hakket purløg
 
Rens porrerne og svits dem i olie.
Skyl og hak katostblade og -blomster og kom dem i gryden.
Tilsæt hønsebouillon og lad det koge sammen i ca. 20 minutter.
Tilsæt dernæst mælk og jævn med æggeblommerne.
Smag til med hvidløg, salt og peber og server med et drys purløg.

Natur.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.217 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her