Logo

Kold agurkesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 salatagurker
2 tsk salt
4 spsk hakket persille
4 spsk citronsaft
peber
5 dl cremefraiche 18 %

Agurkerne skylles, og ca ⅓ tages fra. Resten skæres i mindre stykker. Alle ingredienser med undtagelse af creme fraichen kommes i blenderen. Blandingen køres et par minutter, til den er jævn. Blandingen hældes op i en terrin eller skål og blandes her med creme fraichen. Resten af agurken skæres i tern, eller skiver, og lægges i suppen. Serveres straks.
Tips : Agurk og cremefraiche skal være køleskabskolde, så den færdige suppe virkelig er kold.
Tilberedningstid : Ca. 20 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.314 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her