Logo

Kold agurkesuppe med rejetoasts

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En kold, læskende suppe, der også er praktisk, for den laves dagen før. Til fire personer.

1 kg slanke agurker (3-4 stk)
4 finthakkede skalotteløg
2 spsk olivenolie
¼ l økologisk fløde 13%
1 groftskåret lille bdt kørvel
1-2 tsk friskskåret estragon
havsalt, friskkværnet peber
citronsaft.
Rejetoasts:
2-3 skiver italiensk brød
1 fed hvidløg
ca. 1 dl friskkogt krabbekød - eller fra dåse
2 spsk reven parmesan
olivenolie.

Skræl, flæk, skrab kernerne ud af agurkerne og hak dem groft. Sauter skalotteløgene i olie et par minutter, tilsæt agurkerne og sauter videre et par minutter. Drys salt på og lad det hele simre under låg 20-30 minutter. Blend løg og agurker med fløde og krydderurter, smag til, afkøl og sæt suppen koldt.
Skær brødet i aflange stykker, der gnides med overskåret hvidløg.
Pluk krabbe kødet i små stykker. Bland det med ost, fordel blandingen på brødene, der stænkes med olivenolie, bages sprøde i ovnen og serveres til suppen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.538 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her