Logo

Kold avocadosuppe med røget laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

6 dl hønsebouillon
2 modne avocadoer
½ dl piskefløde (kan udelades)
citronsaft
salt og peber
2 skiver røget laks
frisk dild
2 skiver landbrød
havsalt

Avocadoerne halveres og sten og skal fjernes. Kødet skæres i store tern og blendes jævnt med citronsaft. Brug stavblender eller foodprocessor. Den afkølede hønsebouillon tilsættes lidt ad gangen. Ønsker du at tilsætte fløde, røres den i nu. Smag til med salt og masser af friskkværnet peber samt evt. lidt mere citronsaft. Lakseskiverne formes til roser og stilles i midten eller klippes i smalle strimler. Brødskiverne ristes gyldne i lidt olivenolie på panden. Drysses med havsalt og serveres lune til den kolde suppe.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.921 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her