Logo

Kråsesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 gang kråser: hjerte, kråse, lever, hals og vinger af 1 and, gås, høne eller 3-4 kyllinger
suppevisk og suppeurter
1 liter vand
2 bouillonterninger
evt. salt
2 spsk sukker
½ dl eddike
2 æbler
100 g udblødte svesker
125 g melboller

De rengjorte kråser, på nær hjerte og lever dækkes med kogende vand og koges med krydderier og suppevisk ca. 1 ½ time. Urter, hjerte og lever koges med ½ time til sidst. Suppen sies fra. Æblebåde og svesker koges knapt møre i suppen. Suppen smages til sursødt. Melboller og ituskårne urter varmes i suppen, der serveres med kråserne til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.030 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her