Logo

Krydret kikærte- og tomatsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 spsk olivenolie
1 hakket løg
2 fed presset hvidløg
1 spsk malede mandler
2 tsk garam masala
½ tsk chilipulver
1 tsk stødt koriander
1 tsk gurkemeje
1 tsk stødt frisk ingefær
400 g purerede dåsetomater
175 g kogte kikærter
41/2 dl grønsagsbouillon
salt og peber

Olien opvarmes og løgene svitses let, til de er bløde og gennesigtige.
Tilsæt hvidløg og lad det koge i 1-2 minutter.
Bland de malede mandler og krydderier med lidt vand til en pasta som tilsættes løgene og koger med i 2-3 minutter.
Tomater, kikærter og bouillon blandes i.
Koger i 35-40 minutter. Smages til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.643 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her