Logo

Løgsuppe med øl

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g løg
30 g smør
2 dl øl
1 l lys bouillon
1-2 fed presset hvidløg
salt, peber
 
Pil løgene, skær dem igennem på langs og skær dem i skiver.
Svits løgene let gyldne i smørret.
Tilsæt pilsner og bouillon og lad suppen koge ca. 15 min. under låg.
Smag suppen til med hvidløg, salt og peber, og server den med varme ostebrød. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.681 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her