Logo

Majs-chowder 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

90 g smør
2 store løg, finthakkede
1 fed hvidløg, presset
2 tsk spidskommenfrø
1 l. grønsagsbouillon
2 mellemstore kartofler i tern
500 g majs
3 spsk friskhakket persille
125 g revet cheddar eller lign. ost
salt, friskkværnet sort peber
3 spsk piskefløde (kan udelades)
2 spsk klippet purløg (ved servering)
 
Smelt smørret i en tykbundet gryde.
Tilsæt de hakkede løg og lad dem simre ved middel varme i 5 min, eller
til de er gyldne.
Tilsæt hvidløg og spidskommen og lad det koge i 1 min under stadig
omrøring.
Tilsæt grønsagsbouillonen og bring den i kog.
Kom kartoflerne i gryden og skru ned for varmen.
Lad suppen simre uden låg i 10 min.
Tilsæt nu majskerne og persille, og lad suppen småkoge i 10 min igen.
Vend så forsigtigt den revne ost og fløden i, og smag til med salt og peber.
Rør omhyggeligt ved svag varme til osten er smeltet.
Serveres omgående, drysset med klippet purløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.759 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her