Logo

Melboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

65 g smør
2 ½ dl vand
125 g hvedemel
3 mellemstore æg
salt

Kom fedtstof og vand i en gryde og bring det i kog.
Kom melet i på en gang og rør opbagningen sammen, til den er blank og slipper gryde og ske.
Tag gryden fra varmen og afkøl dejen lidt.
Pisk æggene sammen og rør dem i lidt efter lidt. Smag til med salt.
Kom dejen i en bollesprøjte eller brug en teske til at forme bollerne med.
Kog melbollerne i letsaltet vand i 5-6 minutter, lad dem koge op et par gange, og tag dem så op med en hulske på en stor tallerken med en omvendt lille tallerken på, så ligger bollerne ikke og svømmer i vand.
Kan fryses, men bedst på en plade enkeltvis.
Når de er frosne, kan de nedfryses i poser.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.161 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her