
 
Denne version af den
klassiske italienske grønsagssuppe er både sund og nem at lave. 
Arbejdstid: 20 min.
Kogetid: 45 min. 4 personer 
 
#
3 gulerødder 
3 stilke bladselleri
3 løg 
2 spsk olie 
1 dåse kidneybønner 
2 fed hvidløg 
2 tsk tørret oregano
2 dåser flåede
tomater ½ liter vand 
100 g suppehorn
eller anden kort pasta 
1 bundt persille 
salt og peber 
 
Tilbehør: lune
flutes 
evt. 50 g friskrevet
parmesan 
*
 
Skræl gulerødderne,
rens bladselleristilkene og pil løget. 
Skær det hele i små
terninger og svits dem i en gryde med olie. 
 
Hæld bønnerne i en
sigte og skyl dem i koldt vand. 
Kom bønnerne i
gryden sammen med presset hvidløg, oregano, tomater og vand. 
Giv suppen et opkog,
skru ned og lad den simre ved svag varme i 30 min. 
 
Vend pastaen i
suppen, og lad den simre 5-10 min. til den er mør. 
Tilsæt hakket
persille og smag til med salt og peber. 
Server med lune
flutes og evt. revet parmesan til drys. 
 
TIPS: Du kan også
bruge hvide bønner eller kikærter i stedet for kidneybønner.
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin