Logo

Minestrone med frisk parmesanost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

2 fint snittede løg
1 gul eller grøn fint snittet courgette
1 fint snittet aubergine
2 fint snittede gulerødder
2 fint snittede porrer
2 fed snittede hvidløg
2 stk laurbær
1 kvist frisk timian
1 dåse hakkede flåede tomater
4 dl grønsags bouillon
200 g små kogte pasta
olivenolie
frisk reven parmesanost efter ønske
salt og peber

Varm lidt olivenolie i en gryde og sauter grønsagerne 2 - 3 minutter. Tilsæt hvidløg, laurbær, timian, tomater og bouillon. Lad det simre 20 - . Smag til med salt og peber. Vend suppen med pasta og server med masser af friskrevet parmesanost.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.456 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her