Logo

Mortens squashsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾ l. bouillon 
1 kg squash
150 g hvidløgsflødeost
1 tsk oregano
1 tsk timian
salt og peber
hakket persille
 
Squashen skæres i småstykker og koges i bouillon i 15 min.
Den køler lidt af, blendes og varmes op igen.
Ost og krydderier tilsættes under omrøring.
Serveres med hakket persille på toppen og med flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.434 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her