Logo

Mulligatawny - Indisk carry suppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g røde linser
1 l. grønsagsbouillon
100 g kartofler i tern
100 g æble i små tern

1 spsk olie
100 g finthakket løg
2 spsk friskreven ingefærrod
1 finthakket, grøn chili - uden kerner
4 cm. kanelstang
4 kryddernelliker
2 tsk stødt koriander
½ tsk stødt spidskommen
½ tsk gurkemeje
4 friske eller tørrede karryblade

4 dl kokosmælk
3 spsk limesaft
salt
frisk koriander til pynt

Skyl linserne og pil urenhederne fra.
Bring linser, bouillon, kartofler og æble i kog, og lad det koge ca. 20 minutter for svag varme.
Sautér løg, hvidløg, ingefær i olie.
Tilsæt krydderier og karryblade under omrøring.
Fjern de hele krydderier (Kanel, nelliker, og karryblade ), når olien begynder at skille sig ud.
Pisk kokosmælk og krydderimassen i suppen.
Tilsæt limesaft og smag til med salt.
Drys med frisk koriander lige inden servering.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.041 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her