Logo

Nem fiskesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
3 l. vand
6 fiskebouillonterninger
1 selleri
8 gulerødder
1 bundt porre
1 kg torskefilet
½ l. fløde
 
Grønsagerne skæres i tern og koges møre i suppen.
Fisken skæres i tern og tilsættes sammen med fløden.
Skal koges op og er klar til servering.
 
Tips: Man kan også bruge andre fisk, eller en rest fra dagen før. 
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.752 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?