Logo

Nudelsuppe med shii-take

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g shii-take svampe
1 porre
½ spsk olie
1 ½ l. hønsebouillon
1- 2 tsk stærk chilisauce
200 g kyllingebryst i meget tynde strimler
¼ pk. Blue Dragon ægnudler
1 spsk frisk hakket koriander

Tilbehør:
4 pitabrød skåret i kvarte

Svampene skæres i tynde skiver.
Porren skæres i strimler og svitses i gryden i olie.
Bouillon og chilisauce tilsættes. Suppen får et opkog.
Kyllingebrystet skæres i tynde strimler og kommes i suppen.
Koges med i 3 minutter. Nudler og koriander tilsættes og suppen simrer ca. 5 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.119 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her