Logo

Olsens karrysuppe med rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g rejer
salt
peber
5 spsk karry
75 g smør
2 løg
2 fed hvidløg
10 dl bouillon
1 dåse flåede tomater
2 ½ dl fløde
1 dåse ferskner
ris

Karry svitses i smørret, og de hakkede løg og hvidløg ristes af. Tilsæt bouillon og flåede tomater og lad koge i 10 minutter. Tilsæt fløden, smag til med salt og peber. Fersknerne skæres i tynde både og tilsættes sammen med rejer. Nu skal suppen blot varmes godt igennem. Ved servering lægges først et par spiseskefulde kogte ris i den dybe tallerken og derfter hældes suppen over.

Servér med brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.592 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
43918-07-2012 11:13:30 Stausø
Det er en supper lækker Karrysuppe kom Kylling i istedet for rejer da jeg ikke er så meget til rejer, og en lille smulle cayenne peber. suppen smagte rigtig godt og er nem at lave c",) Det er ikke sidste gang vi skal ha den suppe.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her