Logo

Paprikasuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 løg
30 g margarine
30 g hvedemel
1 ½ l. fiskesuppe
1 suppevisk
paprika
kulør
100 g ristede baconterninger eller fiskeboller
 
Løgene snittes og svitses i margarine.
Melet tilsættes og suppen spædes i.
Denne smages til med krydderier, farves evt. med kulør og serveres med fiskeboller eller sprødt ristede baconterninger, der drysses i suppen lige før serveringen.
Hvis fiskesuppen ikke er kogt med urter, må suppen koges med suppevisk først.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.003 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her