Logo

Pebersuppe 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

25 g margarine
150 g grofthakkede løg
150 g rød peberfrugt i tern
1 ½ l. hønsebouillon
1 spsk sød chilisauce
½ tsk edelsüss paprika
150 g flødeost
1 ds hakkede tomater
½ tsk groft salt
peber
200 g kalkunbryst i tynde strimler

Smelt smørret i en gryde (uden det bruner), og svits løg og peberfrugt i ca. 2 min.
Tilsæt bouillon og bring suppen i kog.
Tilsæt chilisauce, paprika og flødeost under omrøring og lad suppen
koge ved jævn varme til osten er smeltet.
Tilsæt tomater, salt og peber og bring atter suppen i kog.
Kom kalkunkødet i suppen og lad det koge i ca. 2 min.
Smag til.
Serveres med groft brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.005 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her