
Chinese Recipe  
 
# Ingredienser
2 spsk majsmel 
2 spsk soya sauce 
¼ tsk peber 
1 forårsløg, hakket 
revet gulerod eller andre grønsager 
1 dåse champignon  
okse- eller kyllingebouillon (ande- eller hønse-)
3 spsk vineddike 
½ tsk MSG (monosodium glutamate) bør undlades – se tips.
3 æg, rørte 
 
* Tilberedning
I en kasserolle afbages majsmel med lidt kold bouillon. 
Tilsæt resten af bouillonen og de andre ingredienser undtagen æg. 
Bring i kog og lad simre til den klarer, rør indimellem. 
Rør gradvist æggene i, smag til og server straks. 
 
 
Tips:  Monosodium glutamate - gør dig syg og fed?
En skjult dræber, der er værre end alkohol, nikotin og mange stoffer, ligger sandsynligvis skjult i dine køkkenskabe og i den mad, du køber på restauranter. Det drejer sig om monosodium glutamate (MSG), en smagsforstærker, der er almindeligt kendt som ingrediens i kinesisk mad, men den findes faktisk i tusindvis af de fødevarer, du spiser.