Logo

Pekingsuppe 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pekingsuppe 2


#

4 skiver røget skinke
1 kinakål 
andebouillon
1 spsk sesamfrø
1 fed hvidløg, finthakket
1 spsk soy sauce
½ tsk hvid vineddike
salt og peber
1 æggeblomme


Skær skinken i små ensartede terninger.

Skær kinakålen i små stykker lad simre let i 10 minutter i andebouillonen.

Tilsæt sesamfrø, hvidløg, skinketern, soy sauce, vineddike.

Smag til med salt og peber.

Lad simre i 10 minutter.

Rør æggeblommen ud og dryp den forsigtigt i suppen.

Server straks.




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 5.191 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her