Logo

Persillerodsuppe med karryæblecreme og ristet bacom

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g persillerod
1 l. vand
1 dl piskefløde
Lidt olie
Salt
peber

Creme:
2 ½ dl cremefraiche 18%
1 lille syrligt æble
2 hårdkogte æg
Karry
Salt
hvid peber
1 bdt persille.
200 g bacon i tern.

Persilleroden renses, skæres i stykker og koges i vandet, til den er godt mør.
Vand og persillerod blendes til en jævn puré, som hældes tilbage i gryden.
Fløden tilsættes, og der smages til med salt og peber.
Der kan eventuelt spædes op med lidt ekstra vand, men puréen skal være tyk.
Baconternene ristes gyldne i lidt olie.
Creme fraichen hældes i en skål, og groftrevet æble tilsættes.
Blommerne tages forsigtigt ud af de hårdkogte æg.
Hviden hakkes og tilsættes.
Æggeblommerne rives og gemmes til pynt.
Cremen smages til med karry, salt og peber.
Suppen serveres eventuelt portionsanrettes med en skefuld karryæblecreme, drysset med lidt ristede bacontern, hakket persille og reven æggeblomme.
Hvis suppen ikke serveres i portioner, serveres tilbehøret i skåle.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.549 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her