Logo

Pigsvampe suppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g pigsvampe
1 spsk olie
1 porre
1 tsk paprika (sødlig)
1 l. hønsebouillon
1 ½ dl cremefraiche 38 %
2 spsk persille

Rens svampene og hak dem i grove stykker.
Rens porren og skær den i tynde ringe.
Sauter svampene i olien, og tilsæt den hvide del af porren og lad det sauterer med.
Tilsæt paprika og hæld hønse- bouillonen på, og lad det simre i ½ time. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Pisk cremefraiche i , og kom de grønne porreringe i suppen.
Lad suppen koge op og tilsæt hakket persille lige inden servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.826 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her