Logo

Porresuppe med ostebolle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Osteboller:
50 g hvedemel
1 æg
50 g blødt smør
50 g revet ost
lidt revet citronskal
salt
peber

Suppe:
4 store porrer
3 spsk olie
150 g fine ærter
1 l. varm grønsagsbouillon
muskat
salt
peber
2 spsk purløg

Porrerne renses og deles på langs, skylles godt, og skæres i tynde skiver, svitses i olien, og ærterne tilsættes.
Bouillonen hældes over, og det koger 10 min. under låg.
Imens røres smørret skummende med æg, hvedemel, citronskal, salt og peber, ost tilsættes lidt efter lidt.
Hviler 10 min. på køl.
Vand med salt bringes i kog, boller formes med teske, lige som melboller, og simrer 5 min.
Suppen smages til med salt, peber og muskat.
Ostebollerne lægges i suppen, som drysses med purløg før servering. Giv brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.650 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her