Logo

Pureret grønsagssuppe - Creme Vichyssoise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2-3 porrer (ca. 250 g)
1 løg
3-4 mellemstore kartofler (ca. 300 g)
1 l bouillon (vand + terning)
1 kvist timian
2 hele kviste persille
½ dl fløde
ca. 2 tsk groft salt
groftkværnet peber
1 bdt purløg
 
Porrerne skæres i skiver.
Løg og kartofler skæres i terninger.
Grønsagerne koges ca. ½ time i bouillonen tilsat timian og persille.
Suppen pureres gennem en sigte eller mixes i en blender.
Tilsættes fløde.
Smages til med salt og peber.
Serveres iskold eller varm med klippet purløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.770 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her