Logo

Rød linsesuppe med basilikum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Rød linsesuppe med basilikum

 

Nyd en sund og nærende suppe med knald på både farve og smag.

Arbejdstid: 20 min. Kogetid 25 min. 4 personer

 

#

2 løg

2 gulerødder

1 spsk olie

2 fed hvidløg

4 dl røde linser

2 tsk stødt spidskommen

2 liter grønsags- eller hønsebouillon

2 cm frisk ingefær

saft af 1 appelsin

salt og peber

 

Tilbehør:

4 naanbrød eller grovboller

1 lille bundt basilikum

*

 

Hak løgene og skær gulerødderne i små terninger.

Svits løg og gulerødder i en gryde med olie i et par min.

Tilsæt knust hvidløg, linser og spidskommen og svits et øjeblik.

Tilsæt bouillon og lad det hele simre i 25 min.

Tilsæt fintrevet ingefær og blend suppen til en fin glat puré.

Varm suppen godt igennem og smag til med appelsinsaft, salt og peber.

Server suppen i skåle med et drys frisk basilikum og brød til.

 

Rød linsesuppe med basilikum


Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 448 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Champignonsuppe med kyllingEn virkelig lækker og fyldig champignonsuppe, som er hurtig og nem at lave og smager helt...
• Varme supper til kolde dageFyldige supper med masser af kraft og smag, som er skønne i en kold vintertid. Server...
• MinestronesuppeLækker italiensk minestronesuppe med bacon, pasta ... Minestronesuppe er perfekt...
• Ahornparfait på brændt crème med sprøde nøddeflagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!