
Rødbedeconsomme: 
1,2 l kalvefond
3 dl rødvin
2 rødbeder
2 løg
4 fed hvidløg
2 nelliker
2 laurbærblade 
Olivenolie
Salt, peber
 
Fyld:
400 g sprængt svinekød
2 rødbeder
2 løg 
1 bdt purløg
 
Peberrodsskum:
2 dl sødmælk
1 spsk reven peberrod
 
Rødbedeconsommé: Skræl rødbederne og riv dem på rivejernet som til råkost. 
Kom dem i en gryde med hakket løg. 
Sauter let af i lidt olivenolie og tilsæt de øvrige ingredienser. 
Lad simre i 45 minutter, si gennem et etaminé (tyndt klæde) over i en ren gryde og smag til med salt og peber.
 
Fyld: Skræl og skyl rødbederne. 
Soigner svinekødet og kom det i en gryde med rødbeder, løg og vand, der dækker. 
Tilsæt lidt salt og lad småkoge under låg i 1 ½ time. 
Hak purløget fint.
 
Peberrodsskum: Lun mælken og tilsæt reven peberrod. 
Tag gryden af varmen og lad trække med peberrod i 3 minutter. 
Si mælken og smag til med salt og peber.
 
Anretning: Skær fyldets kogte rødbeder i tern a 1 x 1 cm og halver løgene. 
Fordel rødbeder og løg i 4 dybe tallerkener. 
Skær svinekødet i stykker og fordel i tallerkenerne. 
Varm suppen op til kogepunktet og hæld den over fyldet. 
Drys med hakket purløg. 
Skum peberrodsmælken op og hæld den i kanten af suppen.