Logo

Røget rodfrugtsuppe med syrnet fløde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 rødbeder
1 stort løg
2 fed hvidløg
100 g bacon
2 gulerødder
2 pastinakker
2 hvidroer
2 store kartofler
1.5 l hønsebouillon
1 stilk frisk rosmarin (kan erstattes af 1 tsk tørret)
Friskkværnet peber, salt
syrnet fløde
 
Alle rodfrugterne ordnes og skæres i grove tern. Løget pilles og skæres
fra top til rod.
Hvidløgene pilles og hakkes groft. Baconen svitses og i fedtstoffet sauteres løgene til de er bløde.
De ordnede urter tilsættes og svitses lidt med.
Tilsæt bouillonen og rosmarinstilken.
Blend suppen til den er ensartet og hæld den tilbage i gryden.
Lad den koge op igen og skum den for evt. urenheder.
Server straks og anret en spsk syrnet fløde i hver tallerken.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.420 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her