300 g dybfrosne rejer eller tilsvarende kogte pillede rejer 
1-2 skalotteløg 
50 g smør 
1 lille dåse tomatpasta (ca. 70 g) 
¾ l fiskebouillon 
1 dl piskefløde 
evt. 1 spsk  cognac 
salt, cayennepeber
  
Tag 20-25 rejer fra til pynt. 
Kom resten af rejerne og skalotteløg en blender og blend til en tyk puré. 
Smelt smørret i en gryde og svits pureen heri. 
Tilsæt tomatpasta (skyl dåsen i lidt af fiskebouillonen) og bland resten af bouillonen i. 
Lad suppen småkoge under låg ca. 10 minutter. 
Tilsæt piskefløden og smag suppen til med salt og cayennepeber. 
Bring suppen i kog igen. 
Tag gryden fra varmen og tilsæt cognac og pynterejerne. 
Server suppen straks.
   
Tips: Anvendes dybfrosne rejer skal de være let optøede og anvendes 
friske rejer koges rejeskallerne af i fiskebouillonen, der sies inden den 
anvendes til rejesuppen. 
Serveres som forret.