Logo

Rieslingsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#

100 g skalotteløg
50 g porrer
2 dl tør riesling (hvidvin)
2 dl fjerkræ- eller grønsagsfond
2 dl fløde
2 spsk hvedemel
purløg
salt og peber fra kværn
muskat
croutons

*

 
Skær 4 skiver toastbrød uden skorpe i terninger
Rist toastbrødterninger i (klart) smør – læg dem på et stykke køkkenrulle.

Skyl og rens grønsagerne.
Svits dem med 1 spiseskefuld smør og tilsæt hvedemel
Tilsæt 1 dl vin og fonden, lad det koge roligt i 40 minutter, blend, og lad det løbe gennem en si.
Tilsæt fløde og lad det endnu engang koge op.
Smag til med krydderierne
Tilsæt de sidste 100 ml vin
Fordel croutoner og snittede løg over suppen.





Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.949 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her