Logo

Salatsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g smør
1 iceberg salathoved
1 løg
6 dl hønsebouillon
3 dl mælk
muskatnød
2 tsk Maizenamel
salt og peber
Drys: ristede franskbrødscroutoner
 
Skær salaten i strimler.
Smelt smørret i en kasserolle, kom salaten og det finthakkede løg heri, og svits det i 10 min.
Kom bouillonen ved og smag til med muskat, salt og peber.
Lad det simre under låg i 30 min. Kom mælken i og varm det igennem.
Rør Maizena ud i lidt koldt vand, og jævn suppen.
Blend den med en stavblender et par minutter.
Smag til igen, og server med ristede franskbrødscroutoner.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.225 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her