Logo

Skorzonerrodssuppe med grillede kammuslinger og sprød bruschetta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 personer)
 
8 skorzonerrødder
125 g bacon
2 porrer (kun det hvide)
1 l. kraftig, nedkogt hønsefond
4 kvi­ste timian
2 dl piskefløde
1 hjemmebagt durum brød
4 spsk bosilikumpesto
8 store kammuslin­ger
Salt, peber
 
Skær skorzonerrødder og porrer i passende stykker (3-4 cm).
Skær baconen i tern og sauter med timian, porre og skorzonerrødder og tilsæt hønsefond.
Kog suppen stille og roligt, til skorzonerrødderne er møre.
Blend den og passér den, tilsæt let pisket flødeskum og smag til med salt og peber.
Grill kammuslingerne og krydr med salt og peber.
Anret dem på sprød bruschetta smurt med basili­kumpesto.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.107 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her