Logo

Skorzonerrodssuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 skalotteløg
2 fed hvidløg
olivenolie
500- 750 g skorzonerrødder
1 l bouillon fx. grønsags eller kyllinge
saft af 1 citron
salt, peber og muskat
1-2 dl piskefløde
¾ pakke skivet bacon
en dusk bladpersille
godt brød
 
Pil skalotte- og hvidløg.
Rens og skræl skorzonerrødderne og skær dem i bidder på 2 cm
olivenolie varmes i stor gryde
tilsæt løg og hvidløg og omrør til løgene er klare
overhæld løgene med bouillon
smag til med salt (husk bouillon er salt!), peber og muskat
kom skorzonerrødderne i suppevandet
lad det hele koge behersket i ca ti minutter
varm imens en stegepande op
klip baconskiverne i små stykker og sprødsteg baconstykkerne
hak persillen
blend suppen grundigt og rør piskefløde i
serveres med bacontern, persille og godt brød

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.670 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her