Logo

Små brødboller som suppetilbehør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g daggammel franskbrød uden skorpe
mælk
1 æg
3 spsk hvedemel
20 g lunet smør
1 tsk salt
et nip revet muskat
letsaltet vand
 
Daggammel hjemmebagt franskbrød uden skorpe lægges i mælk i 1 time.
Mælken trykkes af brødet, som derefter røres med 1 æg, 3 spsk hvedemel,

20 g lunet smør, 1 tsk salt og et nip revet muskat.
Dejen formes og trilles i hånden til kugler på størrelse med hasselnødder.
Koges i letsaltet vand.

Et minut efter at bollerne er dukket op til overfladen, er de færdige.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 4.390 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her