Logo

Spätzle i linsesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hvedemel
2,5 tsk salt
340 g æg
2 dl vand
80 g frisk basilikum
40 g frisk persille
2 spsk olivenolie
smør til stegning

5 dl røde linser
3 grene friskt timian
1,5 dl vand

Findel urterne og bland dem med vand.
Bland saltet med melet.
Pisk ægene og bland dem derefter med melet, olivenolien og urtevandet til det bliver en smidig dej.
Skrab derefter dejen gennem en pastamaskien ned i kogende vand,
(eller form med en ske eller brug en bollesprøjte).
Tag spätzlen op af vandet og afkøl dem med koldt vand.
Steges inden servering.

Kog linserne med timian og vand.
Server suppen med spätzlen i bunden af tallerkenen.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.114 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her